Reviews

Zoek je iemand die zich helemaal kan inleven in je wensen, die oprecht geïnteresseerd is in de achtergrond van je idee, met ziel en zorg aan de slag gaat en niet rust voordat het eindresultaat perfect is? Dan ben je bij Daria aan het goede adres!

Tijdens de intake heeft Daria veel vragen gesteld om een zo helder mogelijk beeld te verkrijgen van wat er uiteindelijk op het doek moet komen. Ook zijn er foto’s gemaakt.

Na een ‘spiekmoment’ van het schilderij in wording, kregen we enige tijd later bericht dat we mochten komen kijken. Nog één laatste blik, voordat de vernis zou worden aangebracht… Het was adembenemend en ontroerend: we waren tot tranen toe geroerd hoe ze het voor elkaar had gekregen om al onze emoties, die behoorden bij het verhaal rondom de Melati Kosta, op het doek te projecteren. De details zijn ongelooflijk en de passie en ervaring is terug te zien in de hand van de kunstenaar. Fantastisch!

Het schilderij hangt als pronkstuk in de woonkamer boven de bank en we hebben al veel positieve reacties van bezoekers ontvangen. De meest gestelde vraag “wie heeft dit gemaakt?” zegt genoeg.

Eric & Miriam

Daria luistert, communiceert duidelijk, verdiept zich helemaal in haar schilderopdracht, voelt haar klanten haarfijn aan wat resulteert in het resultaat dat je voor ogen hebt:  fantastisch!

Pieter & Lianne

De Paradox Kerkrade

Daria voelt heel goed aan wat je wilt: ik wilde heel graag vlinders terugzien in een schilderij en kort na ons eerste gesprek kwam ze al met leuke ideeën. Ik had er alle vertrouwen in dat het iets moois zou worden. Ik vond het ook heel fijn dat het zakelijke gedeelte super goed geregeld was en heel duidelijk. Het was heel verrassend om de foto’s van de voortgang te zien. Maar nog mooier was het moment dat ik het drieluik van vlinders in het echt zag. Zó mooi gemaakt, ik kreeg er kippenvel van.

Het drieluik hangt nu in mijn woonkamer en ik kan er uren naar kijken. Steeds weer zie ik nieuwe details. Ik kan Daria absoluut aanbevelen als je op zoek bent naar een schilderij dat je in je hart raakt.

Annie