Reviews

Na een tentoonstelling van je schilderijen te hebben gezien, had Frans meteen het idee om hem en de jongens te laten schilderen; na een paar grappige opmerkingen mocht ik er ook bij. Een datum voor een afspraak werd geprikt, maar door gezondheidsproblemen van Frans liep alles een beetje uit.

Uiteindelijk kwam het er dan toch van: Daria kwam langs om foto’s te maken. Het was een gezellige boel bij ons thuis. Ik denk dat ik ook namens de mannen kan spreken dat er meteen een leuke klik was tussen Daria en ons. We hebben de foto’s doorgekeken, besproken en gekozen. Alles lekker in overleg met iedereen. Daria ging aan de slag. Tussendoor kreeg ik berichtjes van hoe mooi dat het schilderij werd, het werd steeds spannender voor ons. En opeens kwam dan het verlossende bericht: we mochten komen kijken.

Vol spanning gingen we naar Daria. En het resultaat mocht er zijn. We kwamen binnen en konden alleen nog maar glunderen. We wisten dat Daria perfectionistisch was en dat heeft ze ook laten zien in het schilderij. Zelfs de kleinste dingen waren te zien, zoals de moedervlek van mijn zoon bij zijn oor. Zo mooi, zo geweldig. We konden onze ogen niet geloven. Het resultaat was gewoon klasse. We waren/zijn zo trots. Inmiddels hangt het schilderij, dat de naam One Family van Daria kreeg, bij ons in de woonkamer. Wij herkennen en voelen ons ook One Family. Gewoon klasse.

Frans & Wally

Ik heb door Daria een portret van mijn man en mij laten maken. Na een gesprek over hoe en wat het moest worden is Daria aan de slag gegaan. Het eindresultaat is echt verbluffend! Het schilderij is zeer sprekend en lijkt levensecht. Het is met een ongelooflijke precisie en oog voor detail gemaakt. Wij zijn dankbaar om zo’n meesterstuk in huis te hebben.

Dankjewel Daria, dat je dat voor ons mogelijk hebt gemaakt.

Senna

Cascade Coaching

Daria voelt heel goed aan wat je wilt: ik wilde heel graag vlinders terugzien in een schilderij en kort na ons eerste gesprek kwam ze al met leuke ideeën. Ik had er alle vertrouwen in dat het iets moois zou worden. Ik vond het ook heel fijn dat het zakelijke gedeelte super goed geregeld was en heel duidelijk. Het was heel verrassend om de foto’s van de voortgang te zien. Maar nog mooier was het moment dat ik het drieluik van vlinders in het echt zag. Zó mooi gemaakt, ik kreeg er kippenvel van.

Het drieluik hangt nu in mijn woonkamer en ik kan er uren naar kijken. Steeds weer zie ik nieuwe details. Ik kan Daria absoluut aanbevelen als je op zoek bent naar een schilderij dat je in je hart raakt.

Annie

Zoek je iemand die zich helemaal kan inleven in je wensen, die oprecht geïnteresseerd is in de achtergrond van je idee, met ziel en zorg aan de slag gaat en niet rust voordat het eindresultaat perfect is? Dan ben je bij Daria aan het goede adres!

Tijdens de intake heeft Daria veel vragen gesteld om een zo helder mogelijk beeld te verkrijgen van wat er uiteindelijk op het doek moet komen. Ook zijn er foto’s gemaakt.

Na een ‘spiekmoment’ van het schilderij in wording, kregen we enige tijd later bericht dat we mochten komen kijken. Nog één laatste blik, voordat de vernis zou worden aangebracht… Het was adembenemend en ontroerend: we waren tot tranen toe geroerd hoe ze het voor elkaar had gekregen om al onze emoties, die behoorden bij het verhaal rondom de Melati Kosta, op het doek te projecteren. De details zijn ongelooflijk en de passie en ervaring is terug te zien in de hand van de kunstenaar. Fantastisch!

Het schilderij hangt als pronkstuk in de woonkamer boven de bank en we hebben al veel positieve reacties van bezoekers ontvangen. De meest gestelde vraag “wie heeft dit gemaakt?” zegt genoeg.

Eric & Miriam

Daria luistert, communiceert duidelijk, verdiept zich helemaal in haar schilderopdracht, voelt haar klanten haarfijn aan wat resulteert in het resultaat dat je voor ogen hebt:  fantastisch!

Pieter & Lianne

De Paradox Kerkrade