Vanaf het moment dat ik ben geboren (1993) in het Limburgse Heerlen, is creatief bezig zijn mij met de paplepel ingegeven door mijn opa en moeder. Het schilderen loopt als een rode draad door mijn leven: van de kunstvakken op school, mijn werk als creatief therapeut in de psychiatrie tot mijn eigen onderneming als kunstschilder.

Geef me verf, een kwast en een leeg doek en ik ben gelukkig

Bezig zijn met het intuïtief mengen van kleuren en hiermee een schilderij tot leven brengen zorgt er altijd weer voor dat ik in mijn rust kom en kan creëren vanuit mijn authentieke zelf. In een tijd waarin de maatschappij soms nogal overweldigend, hard en hectisch kan zijn, hoop ik met mijn schilderijen meer zachtheid, harmonie en vooral veel liefde terug te geven aan deze mooie wereld.

Inmiddels hangt er al heel wat werk van mij bij mensen thuis in Nederland, Frankrijk, Portugal en zelfs China! Van bloemenschilderijen tot persoonlijke portretten: ik geniet er enorm van dat ik mensen zo blij mag maken met mijn schilderijen.

Wist je dat...

  • …ik jarig ben op Valentijnsdag?
  • …ik zowel links- als rechtshandig ben met schilderen?
  • …ik vooral met de primaire kleuren acrylverf werk en dus alle kleuren zelf meng?
  • …ik samenwoon met mijn lieve partner in het mooie Heerlen?
  • …ik mijn atelier aan huis heb?

Schilderijen met een verhaal

Het concept ‘schilderijen met een verhaal’ is begonnen bij mijzelf. Toen ik enkele jaren geleden werd geconfronteerd met de auto-immuunziekte Alopecia, heeft mijn ziekteproces me geïnspireerd om mijn verhaal uit te werken in een serie schilderijen. Sindsdien schrijf ik telkens alle verhalen uit die schuilgaan achter mijn (bloemen)schilderijen, maar ook de portretschilderijen die ik op maat maak voor mijn opdrachtgevers. Grote verhalen, maar ook kleine verhalen zijn altijd heel mooi om te vangen in een schilderij. Juist die symboliek maakt een schilderij persoonlijk en daardoor levendig.

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk schilderij? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!