Spreekt mijn schilderstijl je aan en vind je het belangrijk om een persoonlijke binding te voelen met jouw (toekomstige) schilderij? Graag maak ik een uniek schilderij in opdracht voor die bijzondere plek aan de muur bij jouw thuis of jouw praktijk/bedrijf/instelling/stichting. Van het schilderen van een portret tot een meerluik; ik sta overal voor open en denk heel graag met je mee!

Portret

Een portret van één of meerdere personen

Samen met je partner
Samen met je broer(s) en/of zus(jes)
Van je ouder(s)
Van je (klein)kinderen
Van een (overleden) dierbaar persoon

Herinnering

Een vakantiekiekje, geboortefoto, favoriete foto van jouw bruiloft of een ander dierbaar moment

Voorwerpen die een bepaalde herinnering symboliseren; voorbeelden zijn sieraden, servies, eten, drinken of speelgoed

Levensthema

Visualisatie van een thema dat belangrijk is in jouw leven. Enkele thema’s zijn liefde, trouw, hoop en kracht

Ook kun je denken aan het in beeld brengen van een ziekteproces, een acceptatieproces, verlies, emoties of bepaalde gebeurtenissen

Decoratief

Beelden waar jij blij van wordt!

Een beeld dat is afgestemd op (de kleuren van) jouw interieur

Overige thema’s, zoals bloemen, landschap of natuur

Deze categorieën geven een idee van de mogelijkheden en kunnen als inspiratiebron worden gebruikt bij het tot stand laten komen van een schilderij. Je kunt ook mijn bestaande schilderijen bekijken om inspiratie op te doen.

Mijn werkwijze

Als jij graag een schilderij in opdracht door mij wilt laten maken, ontmoet ik je graag voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. We bespreken jouw wensen; denk hierbij aan het thema van het schilderij, de afmetingen, de compositie, de kleuren en waar het schilderij komt te hangen. Zodra we tot een concreet concept zijn gekomen, maak ik een prijsopgave. Op het moment dat jij akkoord gaat, ga ik met liefde voor je aan de slag!

Het liefst werk ik met foto’s als inspiratie voor een schilderij. Mocht je al foto’s hebben, dan kijk ik graag met je mee of deze geschikt zijn. Het is ook mogelijk om samen een kleine fotosessie in te plannen.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.
Heb je al een specifiek idee voor een schilderij? Maak dan meteen een afspraak. Ik kan niet wachten om jouw ideeën te horen!