Alopecia - Ode To My Love (1)

Portret

Een handgeschilderd portret van iemand die je dierbaar is, hoe bijzonder is dat?  Het kan symbool staan voor de liefde of trots die je voor een bepaald persoon (of personen) voelt. Het kan ook een herinnering symboliseren van een bepaald moment uit je leven of van iemand die er misschien niet meer is. Hoe dan ook, door de vele lagen verf wordt het portret levendig en krijgt het een uniek karakter.

Bij portret kun je aan het volgende denken:

Ik schilder de portretten met acrylverf in een realistische stijl, meestal in combinatie met een abstracte achtergrond. Op het moment dat je weet wie er geschilderd gaat/gaan worden, kunnen er keuzes gemaakt worden met betrekking tot de grootte van het doek, de houding van de persoon/personen en de kleuren. Ik zal natuurlijk met je meedenken, zodat alle aspecten op elkaar afgestemd worden en het portret helemaal tot zijn recht komt.

Werkwijze

Inbegrepen in de prijs

Indicatie prijzen

Portret één persoon vanaf 425 euro (minimaal formaat 40 x 50 cm).
Portret één dier vanaf 300 euro (minimaal formaat 30 x 30 cm).

De prijs voor een portretschilderij is afhankelijk van een aantal factoren: het formaat, het aantal personen (of dieren) op het doek, hoeveel van de geportretteerde(n) is zichtbaar (kop en schouders of ten voeten uit), de details in de kleding en eventuele speciale wensen voor de achtergrond. 

Afhankelijk van je wensen, maak ik een passende prijsopgave.

Met een gemiddeld portretschilderij ben ik minstens twee maanden bezig. Houd er rekening mee dat er doorgaans een wachtlijst is.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

Heb je al een specifiek idee voor een portret? Maak dan meteen een afspraak. Ik kan niet wachten om jouw verhaal te horen!