Love yourself (1)

Bloemen

Het schilderen van bloemen vind ik persoonlijk één van de leukste dingen om te doen. De organische vormen, de kleuren en vooral het effect dat ze op me hebben: ik word er vrolijk van. Bloemen kunnen echter net zo goed symbool staan voor (eeuwige) liefde, vriendschap, vertrouwen , hoop, trots, geluk, vreugde,  vrede, overwinning, kracht of dankbaarheid. Een geschilderde bloem kan dus een verhaal vertellen over jezelf, jouw gezin of iemand anders. Vaak spreekt een bepaalde bloem je al vanzelf aan, dat is niet zomaar! Een compositie van verschillende bloemen is natuurlijk ook mogelijk.

Er hoeft overigens niet altijd een diepgaand verhaal achter een schilderij te zitten. Als jij bijvoorbeeld gewoon blij wordt van een schilderij met jouw favoriete bloem(en), dan werk ik daar ook met alle liefde aan.

Ik schilder de bloem(en) op mijn realistische manier met acrylverf. Op het moment dat jij een idee hebt van wat er op het doek moet komen en waar het schilderij komt te hangen, kunnen er keuzes gemaakt worden met betrekking tot de grootte van het doek en de kleuren. Misschien heb je al een eigen foto als referentie, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat, als ik op de hoogte ben van jouw wensen, ik op zoek ga naar passende foto’s of ik maak ze zelf. Kortom, er is veel mogelijk.

Ik schilder de bloem(en) op mijn realistische manier met acrylverf. Op het moment dat jij een idee hebt van wat er op het doek moet komen en waar het schilderij komt te hangen, kunnen er keuzes gemaakt worden met betrekking tot de grootte van het doek en de kleuren. Misschien heb je al een eigen foto als referentie, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat, als ik op de hoogte ben van jouw wensen, ik op zoek ga naar passende foto’s of ik maak ze zelf. Kortom, er is veel mogelijk.

Werkwijze

  • Alle wensen worden besproken in een vrijblijvend gesprek.
  • Komen we tot een concreet concept? Ik maak een vrijblijvende prijsopgave.
  • Akkoord met de prijsopgave en aanbetaling voldaan? Ik ga met liefde voor je aan de slag!
  • Schilderij klaar? Ik neem contact met je op.

Inbegrepen in de prijs

  • Al het benodigde materiaal, zoals het canvasdoek en de acrylverf.
  • Aflakken voor optimale bescherming.
  • Ophangsysteem aan de achterkant van het schilderij.
  • Eventueel het zoeken of maken van foto's als referentiemateriaal.

Indicatie prijzen

Bloemen vanaf 225 euro (minimaal formaat 20×20 cm).
Afhankelijk van je wensen, maak ik een passende prijsopgave.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

Heb je al een idee voor een schilderij? Maak dan meteen een afspraak. Ik kan niet wachten om jouw verhaal te horen!